La Ana și Ion

Restaurant, Constanța

Informații

Meniu delivery

Gustări reci

Afumați, marinați, icre frecate, pifteluțe din carne de pește și gujoane, cu multă ceapă.
Cu mac și pește în crustă crocantă și scordolea
Salată de pește afumat de noi, cu vinete coapte, roșii crude, pătrunjel prăjit și lămâie.
Tipsie cu cărnuri afumate de noi, zacuscă, jumări reci, slăninuță, ceapă roșie și telemea.
Salată de vinete, zacuscă, fasole făcăluită, ardei copt, legume la grătar.
Rețetă ce folosește ficat din păsări de curte, ceapă și merlot, într-o tehnică franțuzească. Servim noi cu unt și roșii mărunțele.
De crăpoaică, crapul are lapți, cu ceapă roșie tocată mărunțel și roșii proaspete.
Două tipuri de salate, pătrunjei și roșii proaspete, păstrârnac prăjit și carne afumată cu rulouri de ouă.
Spaima bucătăreselor cu sos de ceapă si roșii.

Contul meu