Pizzico

Restaurant, Constanța

Mai mult

Ceafă porc, cârnăciori vită-oaie de casă, mititei, cartofi prăjiți, muștar (200/150/200/150 gr.)
Cu sos de ciuperci, preparat la grătar (pret pentru 100 gr. O porție poate avea în jur de 500g)
Fragedă și delicioasă datorită grăsimii, gătită în stil boieresc (160 gr.)
Servite cu sos coleslaw (300 gr.)
Serivt cu sos coleslaw 300 gr
Asezat pe un pat de fasole delicioasa, preparata cu ceapa, morcovi si ardei rosu
Lipie, carne in stil grecesc, sos Pico di Galo, telemea, masline, crema de iaourt, lamaie, cartofi prajiti
Slice Vita, ceafa, piept de pui dezosate, rosii cherry, salata verde, soia sauce
Fragezite in sos marinat, preparate la gratar, servite cu sos coleslaw si cartofi chips
Vă vom servi numai cel mai bun pui disponibil, crescut în cele mai decente condiții (220 gr.)
Vă vom servi numai cel mai bun curcan disponibil, crescut în cele mai decente condiții (220 gr.)
Piept de curcan, broccoli, sos alb si parmezan
Pui cu sunca in sos alb si ciuperci
Snitel de pui acoperit cu sos de rosii si mozzarella
Piept de pui in sos curry, servit cu orez in stil indian
Piept de pui cu legume proaspete in sos de soia, servit cu orez si bacon
Lipie, porumb, fasole rosie, salata verde, ardei gras, asezonata cu smantana, guacamole, ardei iute, ceapa rosie si provolone
Lipie, porumb, fasole rosie, salata verde, ardei gras, asezonata cu smantana, guacamole, ardei iute, ceapa rosie si provolone
Lipie, porumb, fasole rosie, salata verde, ardei gras, asezonata cu smantana, guacamole, ardei iute, ceapa rosie si provolone
Black Angus maturat cu os (pret pentru 100 gr. O porție poate avea în jur de 400g)
Cea mai bună tăietură de filet mignon, recomandat a se prepara în sânge sau mediu (220 gr.)
Într-adevăr regele savorii și favoritul iubitorilor de carne de vită, recomandat în sânge, nu mai mult de în sânge spre mediu (pret pentru 100 gr. O porție poate avea în jur de 300g)
Maturat, fără os, este cunoscut pentru calitatea fină a grăsimilor pe care le conține (pret pentru 100 gr. O porție poate avea în jur de 300g)
O friptură groasă ce poate fi servită chiar și pentru două persoane. Este întotdeauna mai bună atunci când este gătită în sânge sau în sânge spre mediu, cu o culoare maroniu închis, o crustă ușor negricioasă, cu un mijloc rozaliu și suculent sau roșu intens (pret pentru 100 gr. O porție poate avea în jur de 300g)
O friptura groasa care include atat antricot cat si filet mignon (pret pentru 100 gr. O porție poate avea în jur de 300g)
Maturarea face ca acest file să fie mai aromat și mai fraged (220 gr.)
Pastramă de vită servită cu mămăliguță
Cu brânza preferată gustului dumneavoastră - cașcaval, cheddar sau blue cheese, bacon afumat, salată, roșii, ceapă roșie și castraveți servite cu cartofi prăjiți și sos (100g/150g)
Cu brânza preferată gustului dumneavoastră - cașcaval, cheddar sau blue cheese, bacon afumat, salată, roșii, ceapă roșie și castraveți servite cu cartofi prăjiți și sos (200g/150g)
Ossobuco milanese Doarme linistit pe piureul moale de cartofi
piure de cartofi
Muschi de vita la gratar servit cu sos de piper verde si coniac
Filet mignon la gratar servit cu sos blue cheese
Felii de vita sote in stil oriental servit cu sos tzatziki, humus, focaccia si cartofi prajiti
Felii de carne de vita Brisket Black Angus preparate la cuptor cu Jack Daniel's servite cu salata coleslaw si cartofi prajiti
Mititei din carne de BLACK ANGUS și bătăluț, servit cu cartofi prăjiți și mustar (200 gr.)
Cotlet berbecuț, cartofi cu rozmarin, sos tzatziki (300 gr.)
Pastramă de berbecuț servită cu mămăliguță
Dichisit cu mamaliguta cu branza si rondele de castraveciori mignon
Pizzico BBQ, Gorgonzola, Hrean, Muștar Dijon și miere, Piper verde și coniac, Bordeaulaise, Argentinian Chimichurri, Sos de roșii cu usturoi și busuioc, Sos alb cu ciuperci, Sos chinezesc, Sos pesto, Sos Tahina, Sos Thai
Lipie, carne in stil grecesc, sos Pico di Galo, telemea, masline, crema de iaourt, lamaie, cartofi prajiti

Contul meu