SOLUȚII

PARTENER

Vrei să livrezi online?

Proprietar de restaurant

1

Înregistrează-te

Înregistrezi restaurantul în platformă: introduci numele restaurantului, email-ul la care dorești să te contactăm și-ți stabilești o parolă pentru administrarea contului.

Înregistrează-ți locația

2

Conectează-te

Personalizezi contul restaurantului tău adăugând o fotografie de profil, descrierea serviciilor oferite, datele de contact, programul orar, date referitoare la serviciul de delivery și date despre meniu.

Autentifică-te

3

Adaugă meniu

În pagina dedicată meniului introduci grupele principale (salate, supe, fripturi, desert, etc.) și preparatele (ingrediente, gramaj, preț, fotografii).

* Opțional operatorii noștri pot introduce contra cost meniul

4

Activează cont

După validarea contului site-ul devine funcțional. Este momentul în care poți să primești și să livrezi comenzi.

5

Primește și livrează comenzi

Pentru a valida performanța platformei îți oferim o perioadă de grație de 3 luni în care poți să primești comenzi fără plata abonamentului anual.

6

Semnează contract

Pentru ca totul să funcționeze perfect pentru ambele părți este nevoie să semnăm un contract pe care îl vei descărca din platformă și-l vei reîncărca după semnare.

Cum funcționează?

Activează cont

Ne trimiți meniul în format digital, iar în maxim 72h contul și codul QR sunt create.

Vizualizează meniul

Clientul scanează codul QR amplasat pe masă și vizualizează meniul direct pe smartphone-ul său.

Trimite comanda

Ospătarul preia comanda online, reducând timpii de așteptare pentru clienți.

Asistență permanentă pentru tine și echipa ta

Specialiștii noștri sunt la dispoziția ta și îi poți contacta cu ușurință prin e-mail sau telefon, ori de câte ori tu sau echipa ta aveți nevoie de ajutor.

E-mail: office@ctmenu.ro
Telefon: + 40 754 932 937

Promovare pentru locația ta

Echipa noastră de marketing oferă consultanță personalizată pentru promovarea online a restaurantului prin canalele de social media și blogurile partenerilor noștri.

Îmbunătățește imaginea brandului

Creșterea vânzărilor datorită fotografiilor de calitate nu mai este un secret. Cu o piață atât de largă de unde poți alege, comerciantul cu cele mai bune poze va câștiga interesul clientului.

Fotografii noștri profesioniști, au la dispoziție un studio complet echipat cu cele mai recente tehnologii digitale și peste 10 ani de experiență.

Livratori profesioniști

Platforma noastră te poate pune în legătură cu o echipă de livratori profesioniști (auto+geantă termică) care oferă servicii de livrare.

Preț: 10 lei/comandă (în limita a 10 km dus/întors)

Contul meu